Campionat Social de Tennis i Pàdel 2023

Campionat Social de Tennis i Pàdel 2023

Ordres de Joc del Campionat Social de Tennis i Pàdel 2023

    Tennis     Pàdel       Grups   

Reglament

Els partits es disputaran a 2 sets sense punt d’or. En cas d’empat a sets es disputarà un super tie-break a 10 punts (amb diferència de 2 punts en cas d’empat a 9) durant la fase de grups i un tercer set durant la fase final.
El cost de l’activitat és de 5€ per jugador i categoria, import destinat a cobrir les despeses del material necessari per realitzar l’activitat.
El campionat consta d’una fase de grups en forma de lligueta més una fase final (semi-finals + final o bé final directament, depenent de la categoria). La fase de grups es  disputarà entre els dies 9 i 22 d’octubre.* La fase final es disputarà el cap de setmana del 28 i 29 d’Octubre.
Passen a la fase final:
Tennis individual: els dos primers de cada grup (semifinals + final)
Tennis dobles: els dos primers (final directe)
Pàdel masculí A: els dos primers de cada grup (semifinals + final)
Pàdel masculí B: els dos primers de cada grup (semifinals + final)
Pàdel femení: els dos primers de cada grup (semifinals + final)
Pàdel mixte A: els dos primers (final directe)
Pàdel mixte B: els dos primers (final directe)
Pàdel sub-14: els dos primers (final directe)

Molta sort a tots els participants i recordeu que aquest és un torneig social on, més enllà de la vessant competitiva, el més important és disfrutar d’una bona estona de convivència entre tots els socis del club i alhora conèixer nous jugadors amb qui poder disputar partits durant l’any. Molta sort a tothom!

En cas que algun dels partits programats no es pogués disputar cal comunicar-ho com abans millor tant al contrincant com a l’organització per tal de buscar una nova data el més aviat possible. Igualment, si les dues parts es posen d’acord per jugar el partit en un altre horari en el qual hi hagi pistes disponibles, cal comunicar-ho. Els horaris estan realitzats de forma manual i, tot i que s’ha intentat respectar les prioritats horàries que ens heu comentat, és possible que alguna que se’ns hagi passat per alt. De nou, intenteu comunicar-nos-ho el més aviat possible.

Habilidades

Publicado el

7 octubre, 2023