2n Torneig Solidari a favor de l’AFANOC

2n Torneig Solidari a favor de l’AFANOC

2n Torneig Solidari a favor de l’AFANOC 

Números Sorteig Solidari!


Dates
:
Del 30 d’agost al 3 de setembre de 2023

 • Equips de 2 persones
 • Categories (poden ser parelles mixtes):
  • Masculí A,B,C
  • Femení A,B,C
  • Júnior (fins a 14 anys)
 • Inscripció:
  • 25 €/adults
  • 15 €/Juniors

Aportacions Bizum: 00542

Carta del Torneig:

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), formada per pares, mares, amics i familiars d’infants i adolescents amb càncer, té com objectiu buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten aquesta malaltia i, des de l’any 1987, treballa dins i fora dels hospitals per tal de millorar-los la qualitat de vida, doncs la llarga durada i la duresa dels tractaments impliquen múltiples problemes a les famílies.

El llarg camí recorregut fins ara ha donat els seus fruits i s’ha pogut construir, LA CASA DELS XUKLIS, una casa d’acollida per a les famílies de nens amb diagnòstic de càncer que s’han de desplaçar lluny de les seves llars per venir a fer el tractament als principals hospitals de referència de Barcelona .

El finançament es basa principalment en aportacions econòmiques altruistes fetes per les institucions públiques, les empreses i la ciutadania.

Per això des de l’AFANOC impulsem el projecte “Implica’t” que busca donar suport a iniciatives ciutadanes que volen posar el seu granet de sorra per ajudar a totes aquestes famílies.

Ara, una família que ha estat a La Casa dels Xuklis degut a la malaltia del seu fill Guillem,  promou una activitat solidaria per contribuir al seu manteniment i ho fa conjuntament amb el Club de Pàdel AER Ripollès, entitat de la que en són membres i aquesta no ha dubtat en organitzar un torneig de pàdel en solidaritat amb l’AFANOC i La Casa dels Xuklis.  L’objectiu és el d’aconseguir recursos  pel seu manteniment. La iniciativa es portarà a terme el del 30 d’agost al 3 de setembre  i compta, òbviament, amb recolzament de l’AFANOC. Fem una crida a les empreses i entitats que vulguin col·laborar donant objectes o productes del seu comerç, i poder dur a terme el sorteig que es realitzarà el dia del torneig.

Es pot fer aportacions solidàries a través del Bizum amb el núm. 00542 i posant com a concepte TORNEIG AER.

És per això que des de la nostra entitat us animem que vosaltres feu el mateix en la forma i mesura que creieu convenient segons les vostres possibilitats.

A l’AFANOC entenem que és amb la suma dels esforços de tots, grans i petits, quan es poden assolir importants fites.

Habilidades

Publicado el

22 julio, 2023