1er Torneig Solidari – A Favor de l’AFANOC

1er Torneig Solidari – A Favor de l’AFANOC

1er Torneig Solidari a favor de l’AFANOC

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES. Ha estat un cap de setmana solidari i sensacional. Gràcies a totes i tots per a la vostra implicació.

Us informem dels NÚMEROS DEL SORTEIG DE DIUMENGE 4 DE SETEMBRE 2022:

LOT 1: 402
LOT 2: 358
LOT 3: 329
LOT4: 186
LOT 5: 81

Si teniu algun d’aquests números, contacteu amb secretaria@aeripolles.cat. Gràcies.

Dates:
De l’1 al 4 de setembre de 2022

Pàdel: Sigues Solidari, Inscriu-te!

 • Equips de 2 persones
 • Categories (poden ser parelles mixtes):
  • Masculí A,B,C
  • Femení A,B,C
  • Júnior (fins a 14 anys)
 • Inscripció:
  • 20 €/adults
  • 10 €/Juniors

Altres activitats relacionades:

Desde CRONOS ciclo indoor i HEALTH GYM Ripoll, volem anunciar que col.laborarem amb la gran iniciativa SOLIDÀRIA que ha tingut l’ @aeripolles en favor de l’ @afanoc_org ( Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya ).

A part del TORNEIG SOLIDARI que han organitzat de pàdel ( dies 1, 2, 3 i 4 de Setembre) CRONOS i HEALTH GYM desplaçarem les nostres bicicletes de ciclo indoor i organitzarem una MASTERCLASS a les mateixes pistes de l’AER.
.
🚴‍♂️ La MASTERCLASS, serà el dia 1 de Setembre a partir de les 18.30h, a les mateixes instal.lacions i el preu que em decidit posar per la col.laboració són 10€ per bicicleta
.
👉 TOTA LA RECAUDACIÓ ANIRÀ ÍNTEGRAMENT EN FAVOR DE L’AFANOC!!
.
Reservan’s la teva bicicleta al telèfon 653991280 o per missatge privat. >> RESERVA AQUÍ (WHATSAPP)
.
⚠️ Places limitades!!

Carta del Torneig:

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), formada per pares, mares, amics i familiars d’infants i adolescents amb càncer, té com objectiu buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten aquesta malaltia i, des de l’any 1987, treballa dins i fora dels hospitals per tal de millorar-los la qualitat de vida, doncs la llarga durada i la duresa dels tractaments impliquen múltiples problemes a les famílies.
El llarg camí recorregut fins ara ha donat els seus fruits i s’ha pogut construir, LA CASA DELS XUKLIS, una casa d’acollida per a les famílies de nens amb diagnòstic de càncer que s’han de desplaçar lluny de les seves llars per venir a fer el tractament als principals hospitals de referència de Barcelona .
El finançament es basa principalment en aportacions econòmiques altruistes fetes per les institucions públiques, les empreses i la ciutadania.
Per això des de l’AFANOC impulsem el projecte “Implica’t” que busca donar suport a iniciatives ciutadanes que volen posar el seu granet de sorra per ajudar a totes aquestes famílies.
Ara, una família que ha estat a La Casa dels Xuklis degut a la malaltia del seu fill Guillem, promou una activitat solidaria per contribuir al seu manteniment i ho fa conjuntament amb el Club de Pàdel AER Ripollès, entitat de la que en són membres i aquesta no ha dubtat en organitzar un torneig de pàdel en solidaritat amb l’AFANOC i La Casa dels Xuklis. L’objectiu és el d’aconseguir recursos pel seu manteniment. La iniciativa es portarà a terme el del 2 al 4 de setembre i compta, òbviament, amb recolzament de l’AFANOC.
És per això que des de la nostra entitat us animem a que vosaltres feu el mateix en la forma i mesura que creieu convenient segons les vostres possibilitats.
A l’AFANOC entenem que és amb la suma dels esforços de tots, grans i petits, quan es poden assolir importants fites.
Gràcies per la vostra implicació. Cordialment,
Habilidades

Publicado el

11 julio, 2022