PÀDEL A LA FRESCA 2021

Dates: Durant tot el mes de juliol, de dimarts a dijous per les tardes. Els primers partits començaran el 30 de juny.

Atenció! Les Semifinals es jugaran el 29 de juliol i les finals el 30 de juliol.

NORMATIVA – PÀDEL A LA FRESCA 2021

PUNTUACIÓ

Tots els partits del campionat es jugaran a 2 sets amb punt d’or. Arribat a un 6- 6 es farà un tie-break. En el cas d’empat a 1 set, es disputarà un super tie-break a 10 amb diferència de 2.

EQUIPS

Cada equip podrà fer la parella que cregui adient segons disponibilitat. Una vegada començat el matx ja no es podrà canviar de parella.

LLIGUETA I QUADRE FINAL

Es jugarà una primera fase de grups amb sistema lligueta, tots contra tots. Cada partit guanyat serà 1 punt. Un cop acabada la fase de lligueta es jugarà la fase eliminatòria. Passaran al quadre final:

– Masculí A: els 4 primers equips classificats

– Masculí B: els 4 primers equips classificats de cada grup.

– Masculí C: els 4 primers equips classificats

-Femení: els 4 primers equips classificats.

En cas d´empat a punts entre 2 equips, es comptarà el partit disputat entre ells, sent el guanyador d´aquest enfrontament el que passi a la fase d’eliminatòries.

En cas de triple empat entre 3 equips o més, es comptaran l’average de sets, (els super tiebreaks seran considerat com resultat de set 7/6), en cas de que segueix l’empat es comptarà l’average de jocs , i en cas de que segueixi l’empat passarà l’equip que tingui més jocs guanyats. En cas de que segueixi l’empat, es farà a sorteig.

Tots els jugadors hauran de pagar la inscripció abans de començar el primer partit i estar a la pista corresponent 15 min abans de l’horari establert.

Un cop comunicats els horaris, cal que tothom revisi el seu ordre de joc i hi doni conformitat. Si hi ha algun problema de disponibilitat s’intentarà arreglar. Un cop començat el torneig no es podran modificar els horaris. En cas de mal temps, els horaris passaran a dilluns o divendres segons criteri de l’organització.

Cal que tothom faci un bon ús de les instal.lacions, que regni el fairplay tant a dintre com a fora de la pista i que es segueixin complint les  recomanacions higienico-sanitàries corresponents.