Hem obert les inscripcions per a l’escola de tennis i pàdel de l’AER.

Una escola adaptada a tots els nivells:

  • ESCOLA BASE: En aquest nivell es pretén que l’alumne es diverteixi alhora que s’inicia en el joc. L’assimilació i l’aprenentatge de la tècnica fonamental dels cops és molt més ràpida i feicaç si el nen/a s’ho passa bé.
  • NIVELLS A-B: Es treball en el perfeccionament de la mecànica dels cops bàsics i complementaris. Classes pràctiques, es busca també la consistència i regularitat en el joc: Domini del ritme.
  • NIVELL C: Es preparen els jugadores/es per a la competició amb un entrenament molt més especialitzat i intensiu. Iniciació als principis tàctics i de construcció de la jugada, definició d’un patró de joc, preparació física específica. La programació s’orienta cap a la formació dels jugadors/es que integraran els equips del club inscrits en les diferents competicions.
  • GRUP DE COMPETICIÓ:  Aquest grup està destinat a nes amb un nivell mínim apte per a la competició (prova de nivell mínim exigit). Mínim 2 dies per setmana. Els alumnes faran competició en funció del nivell i calendari que determinarà el director de l’escola de tennis. La inscripció a campionats anirà a compte de l’alumne, llevat els campionats per equips.

Preus:

Descarrega’t la informació

També pots contactar-nos directament per a realizar la inscripció a secretaria@aeripolles.cat